Mook, 18 mei 2018

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en de Vereniging Van BrandveiligheidAdviseurs (VVBA) stellen ook dit jaar een scritieprijs beschikbaar. De prijs is bedoeld voor de meest spraakmakende, relevante of fundamentele master- of batchelorthesis betreffende brandveiligheid.  Ben jij in 2017 of 2018 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen? Stuur dan je scriptie in!

Voor de scripties gelden de volgende voorwaarden:

  •  De scriptie is geschreven ter afronding van een master- of bacheloropleiding in 2017 of 2018 aan een onderwijsinstelling in het Nederlandse taalgebied.
  •  De scriptie is in het Nederlands of Engels opgesteld en heeft een omvang van ten minste 15 ect (420 studie- belastingsuren).
  •  De scriptie is door de onderwijsinstelling met ten minste een voldoende beoordeeld.

Beoordelingscriteria

Belangrijke criteria in de beoordeling van de scriptie zijn de actualiteit en maatschappelijke relevantie van het onderwerp, de mate van innovatie, de toepasbaarheid, de diepgang en het wetenschappelijk niveau.

Prijs

Het IFV en de VVBA stellen een geldbedrag van € 1.200,- beschikbaar. Dit bedrag is te besteden aan verdere persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied van brandveiligheid.

Meedoen?

Stuur de scriptie in pdf-formaat vóór 1 september 2018 naar Natinja Kuilder, e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Nominaties en winnaar

De genomineerden worden bekendgemaakt in de expertclass FSE - Next Generation aan de TU Eindhoven op 
13 september 2018. Zij moeten hun scriptie presenteren in het Engels presenteren tijdens het congres Fire Safety & Science op 15 november 2018. Na afloop van de presentaties wordt de winnaar bekendgemaakt.